Menu

Chokladbräck

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Chokladbräck

  • 400 g Mörk Choklad
  • 200 g Rostade Hasselnötter
  • Kokosflingor
  • Frystorkade Hallon
  • Frystorkade Jordgubbar
  • Kakaonibs
  • Flingsalt
  1. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i micron.
  2. Häll ut chokladen på ett bakplåtspapper, va 3-4 mm tjockt.
  3. Strö ut dom andra ingredienserna över chokladen, platta till lite så du vet att allt fastnar.
  4. Låt den stå tills chokladen har stelnat helt, bryt i lagom stora bitar
Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Somrig moussetårta

Botten 2 st Ägg 3/4 dl Strösocker 1 dl Vetemjöl 1 tsk Bakpulver 1 msk Hett vatten Vispa ägg och socker vitt och luftigt Blanda dom torra ingredienserna väl, sikta och vänd ner det i …

Vit choklad och halloncheesecake

Den syrliga osten och hallonet gifter sig bra med den söta vita chokladen och den himmelsk krämiga chokladganachen.
Den är lätt att förbereda i förväg och perfekt att ha till både fest och eftermiddagsfikat.

Hallon Croissanter

Alltså det finns inge bättre än nybakta croissanter till frukost. Det här receptet får dom jäsa över natten och sen är det bara att grädda dom dagen efter till frukost.

Mangoglaserad moussetårta

Botten 1 st Ägg 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Vetemjöl 1 tsk Bakpulver 2 tsk Hett vatten Vispa ägg och socker vitt och luftigt Blanda dom torra ingredienserna väl, sikta och vänd ner det i …

Twix med en twist

Twix med en twist!
Choklad, kola och nötter är en oslagbar kombination !!
En spröd mördegsbotten, en seg kola och en krämig choklad mm behöver man säga nå mer !