Menu

Chokladpopcorn

  • Details
  • Related Items

039

Chokladpopcorn

  • 0,5 dl Popcornkärnor
  • 2 msk olja
  • 150 g Mörk choklad
  • Salt
  • Flingsalt
  1. Värm upp oljan och poppa popcornen och salta sedan med vanligt salt när dom är klar
  2. Smält den mörka chokladen i micron eller över vattenbad. häll den över popcornen och rör om
  3. Häll upp popcornen på en plåt med bakplåtspapper och strö lite flingsalt över dom
  4. Låt popcornen svalna och stelna i rumstemperatur. Ca 1 timme

 

Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Saftig Chokladkaka

En fruktansvärt saftig och smakrik chokladkaka. Lätt att göra men imponerar på vilken fikagäst som helst.

Mördegskakor

Mördegskakor är ju så roliga att göra, man kan ju variera dom i mängder.
Olika färger, smaksättningar, nötter, snittade, spritsade…. ja det finns hur mycket som helst.
Här kommer några varianter.

Glaserad moussetårta

Alltså glaserade tårtor!! Finns det nå häftigare?
Dom ser så lyxiga ut, och inte så svåra som dom ser ut att vara.
Dom tar lite tid att göra men det är det värt när man står där med en färdig tårta som bara glänser !
Och glazen som blir över kan du frysa och använda till nästa projekt !
Lycka till!

Frasig wienerpaj fylld med äpple

Frasig wienerpaj som är fylld med äpplen, kanel, vanilj och lönnsirap. Toppad med smält choklad och florsocker.

Lantbröd på Julgröt

Ja nu är Julen slut!
Har ni julgröt över i kylen, varför inte baka bröd på det.
Det resulterar i ett riktigt saftigt och smakrikt bröd!