Menu

Chokladpopcorn

  • Details
  • Related Items

039

Chokladpopcorn

  • 0,5 dl Popcornkärnor
  • 2 msk olja
  • 150 g Mörk choklad
  • Salt
  • Flingsalt
  1. Värm upp oljan och poppa popcornen och salta sedan med vanligt salt när dom är klar
  2. Smält den mörka chokladen i micron eller över vattenbad. häll den över popcornen och rör om
  3. Häll upp popcornen på en plåt med bakplåtspapper och strö lite flingsalt över dom
  4. Låt popcornen svalna och stelna i rumstemperatur. Ca 1 timme

 

Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Chokladkubb

Nygräddad kubb med ett glas mjölk!!!!
Det är ju nästan lika bra som nygräddade bullar eller vad säger ni!?
Men chokladkubb!!!
Det låter konstigt det håller jag med om.
Men som chokladälskare så måste man testa.
Och jag lovar att det vart succé!! Riktigt riktigt gott, saftiga och med en härlig chokladsmak som sprids i munnen när man tuggar på den grovt hackade chokladen!
Testa vettja och låt mig få ett utlåtande!

Choklad och Kolapaj

Här kommer receptet på Choklad och kolapajerna som jag hade med i Hela Sverige Bakar!
Balansen mellan den söta chokladen och den salta kolan är magisk!
Dom grymma silikonformerna kommer från http://pufz.se/

Choklad Cheesecake

Choklad Cheesecake 250 g Maryland Cookies 2 msk Smält Smör 600 g Philadelphia Ost 1,8 dl Socker 2 tsk Vaniljpulver 225 g Mörk Choklad 0,5 dl Ljummet Kaffe 3 st Ägg Glasyr 140 g Mörk …

Nötfria Pepparkaksmacarons

Macaron 90 g Pepparkakor 90 g Florsocker 2 st Äggvitor 45 g Socker Brun pastafärg Mixa pepparkakorna i en mixer, när dom är ett fint pulver så tillsätter du florsockret och mixar i ca 15 …

Knäckebrödmacarons med kaffe och chokladganache

Macaron 90 g Knäckebröd (150g) 90 g Florsocker 2 st Äggvitor 45 g Socker Ev Brun pastafärg Mixa knäckebrödet i en mixer, sikta det så du får 90 g fint pulver då tillsätter du florsockret och …