Menu

Chokladpopcorn

  • Details
  • Related Items

039

Chokladpopcorn

  • 0,5 dl Popcornkärnor
  • 2 msk olja
  • 150 g Mörk choklad
  • Salt
  • Flingsalt
  1. Värm upp oljan och poppa popcornen och salta sedan med vanligt salt när dom är klar
  2. Smält den mörka chokladen i micron eller över vattenbad. häll den över popcornen och rör om
  3. Häll upp popcornen på en plåt med bakplåtspapper och strö lite flingsalt över dom
  4. Låt popcornen svalna och stelna i rumstemperatur. Ca 1 timme

 

Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Grissini

Det perfekta snackset till fördrinken eller tillbehöret till middagen. Du kan variera smaken på grissinin in i det oändliga. Bara fantasin som sätter stopp!

Vit choklad och halloncheesecake

Den syrliga osten och hallonet gifter sig bra med den söta vita chokladen och den himmelsk krämiga chokladganachen.
Den är lätt att förbereda i förväg och perfekt att ha till både fest och eftermiddagsfikat.

Äppelkaka

Botten 7,5 dl Vetemjöl 4,5 dl Strösocker 3 msk Vaniljsocker 6 tsk Bakpulver 250 g Smör 4 Ägg 3 dl Mjölk Äpplen 3 Äpplen 1 dl Farinsocker 2 msk Kanel 2 msk Smör Pärlsocker   …

Lantbröd på Julgröt

Ja nu är Julen slut!
Har ni julgröt över i kylen, varför inte baka bröd på det.
Det resulterar i ett riktigt saftigt och smakrikt bröd!

Chokladbollspaj

Chokladbollspaj 200 g Smör 3 dl Cornflakes 3 dl Havregryn 2 dl Socker 1 dl Kakao 1 1/2 dl Marsanpulver 1 1/2 dl Karameliserad Mjölk Chokladganache 150 g Mörkchoklad 150 g Grädde Mixa alla torra …