Menu

Churros

  • Details
  • Related Items

Churros

  • 2 dl Vatten
  • 125g Vetemjöl
  • 80g Smör
  • 50g Socker
  • 4g Salt
  • 3 Ägg

 

Sockerblandning 

  • 2 dl Socker
  • 2 msk Kanel
  1. Koka upp vatten, smör, socker och salt
  2. Tillsätt mjölet och rosta smeten några minuter. Den ska liksom falla isär och gå sönder i småbitar när du vispar den.
  3. Ta kastrullen från värmen och vispa in ett ägg åt gången.
  4. Låt den svalna lite
  5. Värm oljan till 180-190 grader.
  6. Spritsa ner smeten i oljan och fritera ca 5 min, tills dom fått en fin färg.
  7. Rulla dom i en blandning med socker och kanel

Chokladkräm

  • 2 dl Grädde
  • 150 g Hackad Choklad
  • 30 g Honung
  • 1 msk Vanilj
  1. Värm grädde, honung och vaniljen
  2. Häll den över den hackade chokladen och rör tills det blir en blank och slät chokladkräm.
Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Dulce de Leche bullar

Alltså doften av vanilj, kardemumma och kola är oslagbar när man öppnar ugnsluckan. Det är bara att ställa fram ett mjölkglas och njut!

Glaserad moussetårta

Alltså glaserade tårtor!! Finns det nå häftigare?
Dom ser så lyxiga ut, och inte så svåra som dom ser ut att vara.
Dom tar lite tid att göra men det är det värt när man står där med en färdig tårta som bara glänser !
Och glazen som blir över kan du frysa och använda till nästa projekt !
Lycka till!

Saffranslängder

Saffran! Den gyllene bullen. Doften som sprider sig i huset är helt magisk.
Och man kan variera fyllningen och smaksättningen oändligt.
Här kommer ett säkert kort.

Chokladbollspaj

Chokladbollspaj 200 g Smör 3 dl Cornflakes 3 dl Havregryn 2 dl Socker 1 dl Kakao 1 1/2 dl Marsanpulver 1 1/2 dl Karameliserad Mjölk Chokladganache 150 g Mörkchoklad 150 g Grädde Mixa alla torra …

Chokladpaj

En chokladpaj för chokladälskare. Den är len och mjuk och smälter när man stoppar den i munnen.
Servera pajen gärna med lättvispad grädde eller vispad cremé fraiche med mynta, fläder eller lime.