Menu

vit choklad och blåbärstryffel

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Tryffeln

250 g vit choklad
45 g grädde
25 g smör

Blåbärspulver
Strösocker

  1. Hacka chokladen och lägg chokladen, grädden och smöret i en skål och ställ den på ett vattenbad.
  2. Låt den stå där tills chokladen har smält helt och du fått en blank och len chokladkräm.
  3. Skulle det behövas så kan du ta stavmixen och mixa ihop allt till en chokladkräm.
  4. Kontakt plasta och ställ den i kylen eller låt den stå i rumstemperatur över natten.
  5. Blanda blåbärspulver och strösocker i en liten skål.
  6. Forma och rulla små kulor av tryffeln, rulla den i blåbärs/sockerblandningen.
Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saftig sockerkaka smaksatt med te

Här har ni en liten ovanlig sockerkaka.
Saftig och smakrik.
Jag smaksatte den med ett te som heter Söderhamn!!
Du kan smaksätta det med precis vilket favorit te som helst!

Saftig rödvinbärskaka med kanel

En saftig chokladkaka med inslag av dom syrliga vinbären. En söt och härlig chokladglasyr rinner över kakan.

Saltlakritsfudge

En saltlakritsfudge med lite smak av kola, som bara försvinner i munnen.
Du stoppar den i munnen och den bara smälter.
Den är förförande god och kommer absolut bli en favorit bland lakritsälskare.

Saffranslängder

Saffran! Den gyllene bullen. Doften som sprider sig i huset är helt magisk.
Och man kan variera fyllningen och smaksättningen oändligt.
Här kommer ett säkert kort.

Elsa tårta

Systerdotter Linn fyllde 4 år!
Och såklart ville hon ha en Elsa tårta!
Det blev med smakerna Geisha och jordgubb, sen spacklade och spritsade jag den med en vit chokladfrosting.