Menu

Chokladbollspaj

  • Details
  • Related Items

Chokladbollspaj

  • 200 g Smör
  • 3 dl Cornflakes
  • 3 dl Havregryn
  • 2 dl Socker
  • 1 dl Kakao
  • 1 1/2 dl Marsanpulver
  • 1 1/2 dl Karameliserad Mjölk

Chokladganache

  • 150 g Mörkchoklad
  • 150 g Grädde
  1. Mixa alla torra ingredienser i en matberedare till ett pulver.
  2. Där efter mixar du ner smöret och den karameliserade mjölken.
  3. Tryck ut smeten igen form som är ca 22cm.
  4. Värm grädden och häll den över den hackade chokladen.
    Låt den svalna lite och rör om då och då tills den är slät och blank.
  5. Häll ganachen över och låt den stå kallt ett par timmar.
  6. Servera med en klick lättvispad grädde eller glass.
Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Churros

Churros 2 dl Vatten 125g Vetemjöl 80g Smör 50g Socker 4g Salt 3 Ägg   Sockerblandning  2 dl Socker 2 msk Kanel Koka upp vatten, smör, socker och salt Tillsätt mjölet och rosta smeten några …

Saftig Chokladkaka

En fruktansvärt saftig och smakrik chokladkaka. Lätt att göra men imponerar på vilken fikagäst som helst.

Frasig wienerpaj fylld med äpple

Frasig wienerpaj som är fylld med äpplen, kanel, vanilj och lönnsirap. Toppad med smält choklad och florsocker.

Glaserad moussetårta

Alltså glaserade tårtor!! Finns det nå häftigare?
Dom ser så lyxiga ut, och inte så svåra som dom ser ut att vara.
Dom tar lite tid att göra men det är det värt när man står där med en färdig tårta som bara glänser !
Och glazen som blir över kan du frysa och använda till nästa projekt !
Lycka till!

Choklad Cheesecake

Choklad Cheesecake 250 g Maryland Cookies 2 msk Smält Smör 600 g Philadelphia Ost 1,8 dl Socker 2 tsk Vaniljpulver 225 g Mörk Choklad 0,5 dl Ljummet Kaffe 3 st Ägg Glasyr 140 g Mörk …